קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

פאי תפוחים וגלידה

פאי תפוחים וגלידה
פאי תפוחים וגלידה יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. לכי לחנות וקחי ביצה לבנה, יוגורט וניל, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגיות תות וגלידת שמנת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להכין את הקרום, מניחים קרקרים במעבד מזון; תהליך עד פירורים בסדר טופס.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים 2 כפות סוכר, 2 כפות חמאה מומסת, ביצה לבן; דופק 8 פעמים או עד לח. הקש תערובת פירור לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
אופים ב 350 במשך 8 דקות; מגניב על מתלה חוט. להקפיא 30 דקות ללילה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
כדי להכין מילוי, להמיס 1 חמאת כף במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הוסף תפוח; לבשל 10 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
7
מוסיפים מים; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות. מערבבים ב 1 כף סוכר חום, 1/4 כפית קינמון, ואגוז מוסקט; מבשלים, חשופים, 3 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
הסר מהמחבת. כיסוי וצינה 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מניחים פרוזן יוגורט בקערה קרה. מערבבים 1 כפית קינמון ותערובת תפוח 3/4 כוס. כיסוי וצינה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוזן יוגורטפרוזן יוגורט
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
מורחים חצי תערובת יוגורט לתוך קרום קפוא (לשמור על תערובת יוגורט שנותר במקפיא). למעלה תערובת היוגורט עם תערובת התפוח הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
לשימור,לשימור,
11
טפטוף עם ציפוי קרמל 1/4 כוס. לכסות ולהקפיא 1 שעה. בזהירות להפיץ תערובת יוגורט שמורות על קרמל. למעלה עם פירורי קרקרים ופקאנים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
מים רגיליםמים רגילים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
12
טפטוף עם 2 כפות ציפוי קרמל. להקפיא לילה או עד מוצק.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
13
מניחים פאי במקרר במשך 30 דקות לפני ההגשה.