עוגת פיסטוק
עוגת פיסטוק היא ... צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, גבינת עיזים, בצק פילו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 26 דקות. מתכונים דומים: עוגת תות-פיסטוק, עוגת לימון-פיסטוק, ו עוגת לימון-פיסטוק.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
הסר את הפילו ולהסיר 5 גיליונות מהערימה. שמור את הבצק הנותר לשימוש נוסף.
שים תבנית אפייה עגולה על גבי סדינים פילו לקצץ את הצדדים.
להניח את עיגולי פילו שטוחים בין 2 מגבות מטבח לחים. תניח את המחבת בצד.
שכב 1 חתיכת בצק פילו על משטח העבודה שלך.
מברשת עם חמאה ומפזרים פיסטוקים הקרקע. שים גיליון פילו השני על גבי הראשון ומברשת עם חמאה ומפזרים פיסטוקים. חזור על 3 פעמים, מה שהופך 5 שכבות ואת הדף להיות רק פילו.
שים את הבצק המוערם בתבנית האפייה. לחלופין, לחתוך לריבועים 2 אינץ ' גדול יותר מאשר גודל כוס מאפין; חמאה קלות פח מאפין ולחץ בעדינות הכין ריבועי פילו לתוך כל כוס מאפין כדי ליצור צורות קערה קטנות.
אופים במשך כ 14 עד 16 דקות, עד חום זהוב פריך.
הסר את המחבת מהתנור ולאפשר לטארט להתקרר לחלוטין לפני הציפוי.
פירורי גבינת עיזים מעל הקרום. למעלה עם עגבניות ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. תחתוך ותגיש.