עוגת פירורי אוכמניות
עוגת פירורי אוכמניות עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם יוגורט, חמאה, אוכמניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת פירורי אוכמניות, עוגת פירורי אוכמניות, ו עוגת פירורי אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל החומרים בקערה. השתמש בקצות האצבעות כדי להתמזג עד שהתערובת דומה לאפונה גדולה. מקררים.
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מצפים תבנית עוגה עגולה בגודל 9 אינץ ' בתרסיס בישול.
חותכים עיגול קלף בגודל 9 אינץ'; מניחים בתבנית. ערפל עם תרסיס בישול.
להכין עוגה: בקערה קטנה, לשלב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח. בקערה נפרדת מקציפים שמנת חמוצה, חמאה וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים ביצים וחלבון ביצה. מקציפים עד קצף, כ -3 דקות. מערבבים וניל ויוגורט עד חלקה. מערבבים פנימה את תערובת הקמח עד לאיחוד בלבד. מקפלים פנימה פירות יער.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת.
אופים עוגה עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, 50 עד 55 דקות. מצננים על רשת למשך 15 דקות לפני שיוצאים מהתבנית. לקלף קלף ולהפוך עוגה בצד ימין למעלה על המדף כדי להתקרר.