אם יש לך אבקת אפייה, קמח עוגה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו עוגת פירורים מיושנת, עוגת פירורי חלב וניל, ו חמאה-עוגת פירורי שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כדי להכין תערובת פירור, מניחים את הלחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גסים טופס למדוד 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מערבבים פירורי לחם, אגוזי מלך, ואת הבא 3 מרכיבים (אגוזי מלך דרך קינמון) בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
קינמון
אגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
כדי להכין עוגה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
שלב 3/4 כוס סוכר, קיצור, רינד, ווניל בקערה גדולה, והכה עם מיקסר במהירות גבוהה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
וניל
סוכר
בקר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
6
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הקיצור לסירוגין עם חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת הקמח.