עוגת פירורי תפוח קרמל
פאי קרמל תפוחים דורש סביב 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 407 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך תפוחים, שקדים חתוכים, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. . עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קרמל תפוח קרמבל, עוגת פירורי תפוח קרמל, ו קראמל תפוח מלוח קראמבל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
כדי להפוך את ציפוי, לשלב את שיבולת השועל, 1/2 כוס סוכר חום, 1/4 כוס קמח, שקדים חתוכים, ו 1/4 כפית קינמון.
חותכים את החמאה עד התערובת דומה פירורי גס; להפריש.
מרדדים את בצק העוגה לעיגול ולהעביר אותו לצלחת עוגה 9 אינץ'. חתוך את הבצק וסדוק את הקצה. לזרוק את התפוחים עם מיץ לימון בקערה כדי למנוע בראונינג.
מערבבים את 1 כף קמח, 1/2 כוס סוכר חום, ו 2 כפיות קינמון; לזרוק עם התפוחים למעיל.
טפטוף 1/4 כוס רוטב קרמל מעל החלק התחתון של קליפת העוגה.
מוסיפים את תערובת התפוח המתובל; טפטוף עם הנותרים 1/4 כוס רוטב קרמל.
מפזרים את ציפוי הקרמבל באופן שווה על התפוחים.
אופים את העוגה בתנור שחומם מראש במשך 50-60 דקות, או עד התפוחים רכים ואת הקרום הוא השחמה.