עוגת פירורי תפוחים עם חלב מייפל היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. והוא מספק כ 10 מנות . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תפוח סבתא סמית, קורטוב של מלח ים, קמח מאפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת פירורי תפוח עץ אוכמניות, עוגת שכבות חלב טארט-עוגת וניל עם שמנת טארט חלב מילוי, ו טארט תפוחים זיגוג מייפל כפרי.
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
כדי להכין את הקרום, כף קל 1/2 כוס קמח מלא חיטה 1/2 כוס קמח כל המטרה לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מפזרים משטח עם מי קרח, 1 כף בכל פעם, משליך עם מזלג עד לח ומתפורר (לא יוצרים כדור). לחץ על תערובת בעדינות לתוך מעגל 4 אינץ ' על ניילון נצמד. כיסוי וצינה 5 דקות במקפיא. חפיפה קלה 2 יריעות פלסטיק לעטוף על משטח לח מעט. פתח את העטיפה והנח בצק מקורר על ניילון נצמד. מכסים את הבצק עם 2 יריעות נוספות של ניילון חופף.