עוגת פירורים עם אגס תפוחים
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 300 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפיית תפוחים, אגס, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קרמבל אגסים ותפוחים, עוגת פירורי תפוחים, ו אגס תפוח ופיסטוק להתפורר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי וופל, סוכר חום וחמאה עד מעורבב.
מניחים קרום עוגה בצלחת עוגה 9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול.
מורחים גבינת שמנת בזהירות על החלק התחתון של הקרום; מפזרים חצי תערובת פירור.
מערבבים פירות בקערה גדולה.
מוסיפים סוכר מגורען, קמח וקינמון; לזרוק למעיל. כפית על שכבת פירור בקרום; מפזרים תערובת פירור נותרת.
אופים 35 דקות. או עד פרי רך קרום הוא השחמה קלות, מכסה באופן רופף עם נייר לאחר 25 דקות. אם יש צורך למנוע קרום overbrowning. מגניב.