והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לכם תפוז, קמח אורז, צימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג המולד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד, עוגת פירות חג המולד, ו עוגת פירות לחה לחג המולד.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 160c/325F / סימן גז 3.Whizz התפוז ותפוח במעבד מזון עד קצוץ קטן.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים את הממרח או חמאת הקוקוס ואת חמאת האגוז או זרעי ו-whizz שוב עד מוזג היטב.להפוך לקערה גדולה.
מוסיפים את הפירות היבשים והתבלינים ואחריו הביצים, הקמחים והברנדי, שרי או מיץ ומערבבים ביסודיות.בשורה את הבסיס ואת הצד של עוגת 8 אינץ ' פח עם משומן משומן נייר וכפית בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשים
2 קורטים ציפורן טחון
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1 כף סוכר אדום גס
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
4
אופים במשך 2 עד 2-1 / 2 שעות או עד שיפוד יוצא נקי.קריר חלקית בפח ולאחר מכן על מתלה. לאכול כפי שהוא, או קרח לחוויית חג המולד המלאה.