קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

עוגת פירות יער אדום

עוגת פירות יער אדום
עוגת פירות יער אדומה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1253 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, תותים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. מתכונים דומים: מאוד ברי קצת, עוגת פירות יער, ו עוגת פירות יער.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חותכים את העוגה קילו לתוך 9 (3/4 אינץ') פרוסות ולהפיץ כל פרוסה בצד 1 עם ריבת פטל, באמצעות כל הריבה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטלריבת פטל
עוגה יבשהעוגה יבשה
מורחיםמורחים
ריבהריבה
3
מניחים שכבה של עוגה, ריבה בצד למעלה, בחלק התחתון של 2 1/2-עד 3 ליטר קערת הגשה, חיתוך החלקים כדי להתאים.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מפזרים Framboise. למעלה עם שכבה של פטל ותותים וקרם קוניאק. חזור על שכבות העוגה זרועים Framboise, פטל, תותים וקוניאק קרם, המסתיים בשכבה שלישית של צד ריבה עוגה למטה פטל ותותים.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
פטלפטל
קוניאקקוניאק
קרםקרם
ריבהריבה
5
מקציפים את השמנת הכבדה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. כאשר הוא מתחיל להתעבות, מוסיפים את הסוכר והוניל וממשיכים להצליף עד שהוא יוצר פסגות נוקשות. לקשט את הקליפה עם קצפת. קצת יכול לשבת קצת בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
שמנת כבדהשמנת כבדה
ונילוניל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מחממים את התנור ל 350 מעלות f. גריז וקמח 2 (8 1/2 על 4 1/2 על ידי 2 1/2 אינץ') מחבתות כיכר. קו תחתית עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
7
קרם חמאה וסוכר מגורען בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה במשך כ 5 דקות, או עד אור ורך. עם המיקסר במהירות בינונית, לנצח את הביצים, 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
קערהקערה
8
בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. בקערה אחרת, לשלב את חלב החמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מוסיפים את תערובות הקמח והחמאה לסירוגין לבלילה, מתחילים ומסתיימים בקמח. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות, להחליק את צמרות, ואופים במשך 45 דקות עד 1 שעה, עד בודק עוגה יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
כאשר העוגות נעשות, תן להם להתקרר במשך 10 דקות. מוציאים אותם מהמחבתות, מניחים אותם על מדף אפייה ומאפשרים להם להתקרר לחלוטין. לעטוף היטב, ולאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
11
מחממים את החלב בסיר נירוסטה בינוני על חום בינוני ומביאים כמעט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
הסר מהחום.
13
מקציפים את חלמוני ביצה וסוכר על מהירות בינונית גבוהה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה עד חיוור ועבה, על 5 דקות. עם המיקסר על מהירות נמוכה, מפזרים על עמילן התירס. הכה על מהירות בינונית-נמוכה עד בשילוב, גירוד את הקערה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מריתמרית
בלנדרבלנדר
קערהקערה
14
עם המיקסר על מהירות נמוכה, לאט לשפוך את תערובת חלב חם לתוך תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
15
יוצקים את התערובת בחזרה למחבת. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה, 5 עד 7 דקות. (שימו לב כי זה יהיה להתעבות ולאחר מכן להפוך במהירות ביצים מקושקשות!)
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
מיד, יוצקים את התערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה גדולה. מערבבים את הוניל, קוניאק, חמאה, ושמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ונילוניל
חמאהחמאה
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
17
מניחים ניילון נצמד ישירות על פודינג ומקרר עד קר.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)1/4 C יוגורט או שמנת חמוצה1/4 C יוגורט או שמנת חמוצה1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.חלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.11 קילו קישואים,קוניאקקוניאק4(חוֹרֶף)עמילן תירס מנופהעמילן תירס מנופה10תוספת זחליםחלמונים, בטמפרטורת החדרחלמונים, בטמפרטורת החדר4תוספת זחליםביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה8ריבס, קצוץ טרי או קפואFramboiseFramboise4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר מגורען, מחולקסוכר מגורען, מחולק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם כבד קרקרם כבד קר11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2חצי ליטר פטל טריחצי ליטר פטל טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקריבת פטל טובהריבת פטל טובה1פיינטתותים טרייםתותים טריים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח11 קילו קישואים,תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור2(חוֹרֶף)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור