קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

עוגת פירות יפנית השנייה

עוגת פירות יפנית השנייה
עוגת פירות יפנית השנייה היא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1554 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 87 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זה מושלם עבור חג המולד. זה עובד טוב כמו קינוח. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מים, ציפורן טחונה, קוקוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: עוגת פירות יפנית, עוגת שיפון יפנית, ו עוגת ספוג יפנית (קסוטרה).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). גריז וקמח 4 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות. זורקים יחד את הצימוקים, הקוקוס והפקאנים בכוס 1 מהקמח עד לציפוי. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חמאת שמנת ו -2 כוסות סוכר עד לקבלת אור ותפוח. מקציפים חלמונים בזה אחר זה. מנפים יחד הנותרים 2 כוסות קמח, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
3
מוסיפים לתערובת מוקרמת, לסירוגין עם חלב, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה תערובת צימוקים, פקאן וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
בקערה נקייה מקציפים חלבונים עד להתפתחות פסגות נוקשות. מקפלים לבלילה עד שלא נותרו פסים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחלקים את הבלילה לארבע תבניות אפייה בגודל 9 אינץ ' (בערך 1 1/2 עד 2 כוסות לתבנית).
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
אופים בתנור שחומם מראש למשך 25 עד 30 דקות או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי. מגניב במחבתות 10 דקות, ואז להתברר על מתלים תיל כדי לסיים את הקירור.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מערבבים 2 כוסות סוכר ו 1/4 כוס קמח בסיר, מוסיפים מים ומערבבים עד להמסה. קוצצים לימונים ותפוזים לחתיכות קטנות ומוסיפים לסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים עד עבה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים 2 כוסות קוקוס. אפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
להרכיב עוגה עם מילוי בין שכבות, וכלה במילוי על גבי.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם אפשרויות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טאניאן ווינסנט קארמה טרה ברולה שנין בלאן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
טניה ווינסנט קארמה טרה ברולה שנין בלאן
טניה ווינסנט קארמה טרה ברולה שנין בלאן
# 65 יין הצופה העליון 100 של 2019קהל נעים צ ' נין בלאן לכל אירוע, זה בקבוק שופע מספק הערות של יערה והדרים אשר מאוזנים על ידי חומציות בהירה, חלקה.