עוגת פנטזיה סינדרלה
מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכו לחנות ותרימו חלבונים, קמח לעוגה, קרם אבנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו פנטזיה עוגה, עוגת פנטזיה פאדג, ו עוגת פנטזיה Kahlua שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא 1 עד 2 טיפות צבע מאכל צהוב לתוך החלק הראשון, 1 עד 2 טיפות צבע מאכל אדום לתוך החלק השני, ו 1 עד 2 טיפות צבע מאכל ירוק לתוך החלק השלישי. כפית כל חלק לתוך שקית לקשט מצויד קצה כוכב גדול. צינור 12 (1 אינץ') תלוליות של כל צבע על גיליון אפייה מצופה נייר קלף.
אופים ב 200 במשך 1 שעה ו 45 דקות עד 2 שעות; לכבות את התנור.
תנו למרנג לעמוד בתנור סגור עם אור על 8 שעות.
מקציפים חלבונים במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף.
מוסיפים קרם של טרטר ומלח; לנצח עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים סוכר, 2 כפות בכל פעם, מכים עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בקמח, 1/4 כוס בכל פעם. מקפלים תמצית שקדים, וכפית לתוך נייר שעווה מצופה 12 אינץ עוגה-או מחבת springform.
אופים ב 375 במשך 35 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב במחבת על מתלה תיל 40 דקות. הפעל מרית מתכת דקה סביב קצוות העוגה כדי לשחרר; להסיר מהמחבת, לקלף את נייר שעווה.
מורחים ציפוי מרנג איטלקי על גבי וצדדים של עוגה. סיבובים מרנג תל על גבי עוגה.
הערה: ניתן להשתמש בשקית ניילון zip-top לצנרת. מרנג בכפית לשקיות. חותכים חור 1 בפינה של שקיות; מקצפת צינור.