עוגת פצצות איריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פצצות עוגה איריות. והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 756 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, חמאה, אבקת קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Cheesy Jalapeño Fat Bombs-Sweet & Savory Fat Bombs Cookbook, Cheesy Jalapeño Fat Bombs-Sweet & Savory Fat Bombs Cookbook, ו עוגת תפוחים אירית עם רוטב קרמל ויסקי אירי.
הוראות
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 163°. חמאה bundt פאן היטב, ואז אבק עם 3 כפות אבקת קקאו, לדפוק עודף.
מחממים קפה, גינס, חמאה, ואת אבקת קקאו כוס הנותרים בסיר כבד 3 ליטר על חום מתון, לטאטא, עד החמאה נמסה.
הסר מהחום, ולאחר מכן להוסיף סוכר ולהקציף עד מומס, על 1 דקה.
העברת תערובת לקערה גדולה וקריר 5 דקות.3.בעוד תערובת שוקולד מתקררת, מקציפה יחד קמח, סודה לשתיה ומלח בקערה.
לטאטא יחד ביצים ווניל בקערה קטנה, ואז לטאטא לתוך תערובת שוקולד מקורר עד בשילוב היטב.
מוסיפים תערובת קמח ומקציפים עד רק בשילוב (הבלילה תהיה דקה תוססת).
יוצקים הבלילה לתוך מחבת bundt ואופים עד מפרט עץ או שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי, 40 עד 50 דקות.
עוגת פירורים למחבת כדי להתקרר לחלוטין. תניח בצד.מקור: מותאם מגורמה / ספטמבר 2005שוקולייט
במעבד מזון, לעבד את השוקולד עד בסדר גמור.
בסיר בינוני מעל חום בינוני להביא קרם לרתיחה רכה (לחפש בועות קטנות כדי ליצור בקצה סיר).
עם המנוע על, לשפוך את הקרם דרך צינור ההזנה. תהליך במשך כ 10 שניות או עד חלקה. דופק בחמאה. עם המנוע פועל להוסיף את הוויסקי האירי.
לחץ על ganache דרך מסננת ולהעביר שקית מאפה מצויד טיפ #3. שים בצד שעה.מקור: עיבוד לרוזי לוי ברנבאום
כדורי ויסקי: 1.טוחנים וופלים שוקולד בגמישות במעבד מזון או בבלנדר, לחלופין להשתמש masher תפוחי אדמה ואת הידיים שלך כדי להתפורר.
מניחים שוקולד בקערה בינונית. במחבת בינונית על חום בינוני, מערבבים שמנת וסירופ תירס עד רק מתחיל לרתוח. אל תמהר.
יוצקים על שוקולד; לתת לעמוד afor 3 דקות, ולאחר מכן לערבב בעדינות עד חלקה. לא במרץ או תוכלו ליצור בועות אוויר. אם זיגוג הופך עבה מדי לשימוש, חום על מחבת של מים רותחים, ערבוב כל הזמן.אסיפה: 1.משתמש ב. בלר מלון, למלא אותו עם עוגת הגבינה בייליס
Pipe ב. כדור של גנאש על baller מלון ברמה מלא בתערובת עוגת גבינה ביילי. אם אתה משתמש כדורי ויסקי, עובש הביצים שלך ביד ומניח אותם על מרכז baileys מלא מלון baller. עיין בתמונה עבור מדגם חזותי.
באמצעות סכין קטנה או מרית הדובדבן ליצור כיפה סביב או כדור גנאש או ויסקי.
לגרוף בייליס balled cheesesescake ו ganache או כדור ויסקי במקום פירור עוגת גינס להתגלגל בעדינות עד מכוסה. לאחר מכוסה, למלא יד אחת עם פירור ואז למקם כדור crumbed במרכז. לגרוף עוד חופן על כדור פירור ובעדינות ליצור טבעת עוגה חיצונית גדולה מגלגל את הכדור ביד שלך.
מניחים כדורים במקפיא לפחות שעתיים.
לאחר זיגוג שוקולד מוכן לטבול או לשפוך שוקולד על כל כדור. להפריש עד שוקולד מתקשה לפני ההגשה