עוגת פקאן
עוגת פקאן היא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 609 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, חומץ מזוקק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת דובדבנים, ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הקמח והמלח בקערה.
מוסיף את הירק קיצור חמאה מומלחת. מחדירים את החמאה לתוך הקמח באמצעות חותך בצק עד שהתערובת דומה לחלוקי נחל זעירים.
מוסיפים את הביצה, 5 כפות מים קרים וחומץ לבן. מערבבים עד רק בשילוב. מחלקים את הבצק לשניים ומקררים עד הצורך. (אתה רק צריך חצי אחד עבור המתכון הזה, להזמין את החצי השני לשימוש נוסף.)
מערבבים את הסוכר מגורען, סוכר חום, מלח, סירופ תירס, חמאה, וניל וביצים יחד בקערה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרדדים חצי בצק אחד על משטח מקומח קלות כדי להתאים את מחבת העוגה שלך.
יוצקים את פקאן בתחתית של קליפת העוגה בלתי מוסוות.
יוצקים את תערובת הסירופ מעל. מכסים את החלק העליון ואת הקרום בקלילות / בעדינות עם נייר.
אופים את העוגה במשך 30 דקות.
הסר את נייר הכסף, ולאחר מכן להמשיך לאפות במשך 20 דקות, להיזהר לא לשרוף את הקרום או פקאן. העוגה לא צריכה להיות מתנועעת יתר על המידה כאשר אתה מסיר אותו מהתנור (אם כי זה יהיה לנענע קצת). אם זה רועד הרבה, לכסות בנייר כסף ואופים במשך 20 דקות נוספות או עד סט. זמן האפייה הנדרש נראה להשתנות במידה רבה עם מתכון זה. לפעמים זה לוקח 50 דקות, לפעמים זה לוקח 75!
אפשר להתקרר במשך כמה שעות או לילה.