עוגת פקאן
עוגת פקאן היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 840 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. לך לחנות ותביא חמאה, תמצית ונילן, חצאי פקאן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 11 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. אם באמצעות בריסי פטה תוצרת בית, אבק קל משטח עבודה נקי עם קמח, ואת הבצק לגלגל למעגל 12 אינץ'. להתאים מעגל לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' להיזהר לא למתוח בצק דק מדי; ליצור קצוות של בחירה.
העברה למקפיא עד המשרד, כ -15 דקות.
קוצצים גס 1 1/4 כוסות פקאן; להפריש. בקערה בינונית, לשלב ביצים וסוכר.
מוסיפים סירופ תירס ווניל.
מוסיפים פקאנים קצוצים ומערבבים.
סדר נשאר 1 1/4 כוסות חצאי פקאן דקורטיבי על גבי עוגה.
אופים עד הקרום הוא זהוב, מילוי הוא מוצק, ובוחן עוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי; 50 עד 55 דקות. מגניב לגמרי לפני חיתוך.
בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח, מלח, וסוכר.
מוסיפים חמאה, ומעבדים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה, 8 עד 10 שניות. עם ריצת מכונה, להוסיף מי קרח בזרם איטי, יציב דרך צינור הזנה. דופק עד שהבצק מחזיק מעמד מבלי להיות רטוב או דביק; היזהר לא לעבד יותר מ -30 שניות. כדי לבדוק, לסחוט כמות קטנה יחד: אם הוא מתפורר, להוסיף יותר מי קרח, 1 כף בכל פעם. מחלקים בצק ל 2 כדורים שווים. לשטח כל כדור לדיסק, ולעטוף בפלסטיק.
להעביר למקרר, ולהירגע לפחות 1 שעה. הבצק יכול להיות מאוחסן, קפוא, עד 1 חודש.