עוגת פקאן בננה
ניתן להכין את המתכון לעוגת פקאן בננה תוך 50 דקות בערך . מתאים ל-12 ועלותו 52 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 341 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו קמח, שמנת חצי-חצי, בננות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה עובד היטב כקינוח זול מאוד. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 29% , וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טורטה די בננה (עוגת בננה) , עוגת שיבולת שועל קוקוס פקאן ועוגת פקאן ג'ינג'ר .
הוראות
בקערה גדולה, קיצור שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים בננות ווניל.
מערבבים, קמח אבקת אפייה, סודה ומלח.
מוסיפים לסירוגין לתערובת המוקרמת עם חמאה. מערבבים פנימה אגוזים.
יוצקים לשניים משומנים ומקומחים 9-in. תבניות אפייה עגולות.
אופים ב-375 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים בתבניות במשך 10 דקות לפני שמוציאים לרשתות לצינון מלא.
למילוי מערבבים בסיר את הסוכר, הקמח, השמנת והחמאה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך.
מוסיפים אגוזים, מלח ווניל; לְהִתְקַרֵר.
מורחים את המילוי על שכבת עוגה אחת כשהצד הקוקוס כלפי מעלה.
מניחים שכבה שנייה, עם צד הקוקוס כלפי מעלה.
להקצפה, בקערה קטנה, מקציפים את המרקם, סוכר קונדיטורי החמאה, הווניל והחלב המספיק כדי להשיג עקביות של ציפוי. דפנות כפור של העוגה בלבד. אם רוצים, אפשר להכין עוגה ללא ציפוי.