עוגת פקאן המזללה
המתכון פאי אגוזי פקאן מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם מלח, חצאי פקאן, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, נזיד צ'ילה ירוק מtocabe מזללה הודית אמריקנית, ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה או עם כפית, להכות ביצים, סוכר, סירופ תירס, חמאה, ומלח עד מעורבב היטב. מערבבים בפקאנים. לגרד תערובת לתוך מאפה unbaked במחבת.
אופים על מתלה תחתון של תנור רגיל 375 או תנור הסעה 350 עד למרכז מתנועע רק מעט כאשר מחבת הוא מזועזע בעדינות, 40 עד 50 דקות. אם הקרום חום מהר מדי (לבדוק לאחר 35 דקות), לכסות את העוגה באופן רופף עם נייר.
בואו עוגה להתקרר על מדף לפחות 1 1/2 שעות.
חותכים לפרוסות ומגישים, או צ ' יל אטום עד 1 יום.