עוגת פקאן ודייט
אם יש לך אבקת סוכר, סירופ תירס, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת פקאן תאריך, ו עוגיות תאריך פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, כפית קלות 1 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב 1/4 כוס קמח, מים, ומיץ, ערבוב עם מקצף עד היטב מעורבב כדי ליצור slurry.
שלב 3/4 כוס קמח, אבקת סוכר, ו 1/4 כפית מלח; לחתוך קיצור עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
הוסף slurry; לזרוק עם מזלג עד תערובת לח. בעדינות הקש תערובת לתוך מעגל 4 אינץ ' על 2 גיליונות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף חפיפה; לכסות עם שני גיליונות נוספים של ניילון חפיפה.
רול בצק, עדיין מכוסה, לתוך מעגל 12 אינץ'; להקפיא 10 דקות.
הסר העליון 2 יריעות של פלסטיק לעטוף; תן לבצק לעמוד 1 דקה או עד גמיש. בצק בכושר, פלסטיק לעטוף בצד למעלה, לצלחת עוגה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
הסר ניילון נצמד שנותר. לחץ על הבצק לתחתית ולמעלה הצדדים של המחבת. מקפלים קצוות תחת; חליל.
כדי להכין מילוי, מפזרים תאריכים פקאנים באופן שווה על החלק התחתון של הקרום.
מערבבים סירופ תירס ושאר החומרים בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
יוצקים תערובת לתוך קרום מוכן.
אופים ב 325 במשך 55 דקות או עד סכין מוכנס 1 אינץ ' מהקצה יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל.