אם יש לך תמצית vanillan, חמאה, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת פקאן-חמאה, עוגת פקאן חמאה, ו עוגת פקאן חמאה.
הוראות
1
כדי להפוך את הציפוי:להמיס 2 כפות חמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הפקאן ומבשלים על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד קלוי כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
1
מניחים את השוקולד הלבן בקערה ושופכים מים רותחים על זה, ערבוב עד חלקה. להפריש להתקרר.מחממים תנור ל 177°. גריז שלושה מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ ' וקו עם נייר שעווה. שמן וקמח את נייר השעווה.באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח את החמאה עד שמנת. בהדרגה להוסיף את הסוכר, להכות היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את החלמונים, אחד בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת. מערבבים בשוקולד לבן נמס ווניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
זנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
3
מערבבים את חלב החמאה וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
4
מוסיפים את הקמח לתערובת החמאה, לסירוגין בתערובת החמאה. להתחיל ולסיים עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
5
מערבבים במהירות נמוכה לאחר כל תוספת עד מעורבב.מקציפים את החלבונים לפסגות נוקשות. בעדינות לקפל לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
6
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתוך המחבתות מוכנות.
7
אופים במשך 20-22 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב במחבתות במשך 10 דקות. לאחר מכן, להסיר מן המחבתות כדי מתלים חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מורחים את הזיגוג בין השכבות ועל החלק העליון ועל הצדדים של העוגה.