פילי צ'יזסטייק אגרול
אגרול גבינת פילדלפיה דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן במחיר סביר. אם יש לכם בצל, גבינת פרובולונה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מתכון זה אופייני של המטבח הסיני. וזה די טוב. מתכונים דומים: פילי צ'יזסטייק אגרול על מקל, פילי צ'יזסטייק קרסנט רולס, ו Cheesesteak פילי.
הוראות
לבשל צלי בשר כפי שהורה על החבילה; ניקוז, מגניב וגרוס. שמור au jus לשימוש מאוחר יותר.
ב 12 אינץ ' מחבת, חום 1 כף שמן על חום בינוני גבוה. מבשלים פטריות, בצל ופלפל שמן 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך.
הסר מהחום. מערבבים בבשר קרוע. מגניב לטמפרטורת החדר.
בטיגון עמוק או 4 ליטר תנור הולנדי, שמן חום כדי 177°. בינתיים, במקום 1 ביצה רול העור על משטח עבודה עם פינה 1 פונה אליך. (מכסים את העור שנותר עם מגבת נייר לחה כדי למנוע התייבשות.)
מברשת קצוות עם ביצה מוכה. למעלה עם 1 פרוסת גבינה. כף 1/2 כוס בשר מילוי מעט מתחת למרכז של עור אגרול; מקפלים את הפינה של עור אגרול הקרוב ביותר למילוי על מילוי, תוחב נקודת מתחת. מקפלים פנימה חפיפה פינות ימין ושמאל.
מברשת הנותרים בפינה שוב עם ביצה; בעדינות לגלגל אגרול לכיוון הפינה הנותרים ולחץ לאטום.
מניחים בצד התפר למטה על צלחת. חזור עם שאריות קליפות אגרול, ביצה מוכה, גבינה ומילוי.
מטגנים אגרולים, כמה בכל פעם, בשמן 3 עד 5 דקות, הופך פעם אחת, עד חום זהוב.