קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

פילי צ'יזסטייק אגרול

פילי צ'יזסטייק אגרול
אגרול גבינת פילדלפיה דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן במחיר סביר. אם יש לכם בצל, גבינת פרובולונה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מתכון זה אופייני של המטבח הסיני. וזה די טוב. מתכונים דומים: פילי צ'יזסטייק אגרול על מקל, פילי צ'יזסטייק קרסנט רולס, ו Cheesesteak פילי.

הוראות

1
לבשל צלי בשר כפי שהורה על החבילה; ניקוז, מגניב וגרוס. שמור au jus לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
צלי בקרצלי בקר
Au JusAu Jus
2
ב 12 אינץ ' מחבת, חום 1 כף שמן על חום בינוני גבוה. מבשלים פטריות, בצל ופלפל שמן 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
פטריותפטריות
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר מהחום. מערבבים בבשר קרוע. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
4
בטיגון עמוק או 4 ליטר תנור הולנדי, שמן חום כדי 177°. בינתיים, במקום 1 ביצה רול העור על משטח עבודה עם פינה 1 פונה אליך. (מכסים את העור שנותר עם מגבת נייר לחה כדי למנוע התייבשות.)
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
טיגון עמוקטיגון עמוק
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
מברשת קצוות עם ביצה מוכה. למעלה עם 1 פרוסת גבינה. כף 1/2 כוס בשר מילוי מעט מתחת למרכז של עור אגרול; מקפלים את הפינה של עור אגרול הקרוב ביותר למילוי על מילוי, תוחב נקודת מתחת. מקפלים פנימה חפיפה פינות ימין ושמאל.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
בקרבקר
גלולגלול
ביצהביצה
6
מברשת הנותרים בפינה שוב עם ביצה; בעדינות לגלגל אגרול לכיוון הפינה הנותרים ולחץ לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ביצהביצה
7
מניחים בצד התפר למטה על צלחת. חזור עם שאריות קליפות אגרול, ביצה מוכה, גבינה ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
גלולגלול
ביצהביצה
8
מטגנים אגרולים, כמה בכל פעם, בשמן 3 עד 5 דקות, הופך פעם אחת, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
9
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
10
מגישים חמים.