עוגת פקאן מייפל-בורבון
המתכון מייפל-בורבון פאי פקאן מוכן כ 1 שעה ו 23 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם בורבון, סירופ תירס, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג ההודיה. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו פאי פקאן בורבון מייפל, פאי פקאן בורבון מייפל, ו פאי מייפל פקאן עם קומקווט ובורבון (מתכונים דומים).
הוראות
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ'. להתאים את הבצק לצלחת פאי 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול, עטיפת בצק עודף על הקצוות. מקפלים קצוות תחת, וחליל. צ ' יל במקפיא 15 דקות.
מערבבים פקאנים ושאר החומרים בקערה, ערבוב היטב לשלב.
יוצקים מילוי לתוך קרום מוכן.
אופים ב 350 במשך 38 דקות או עד מרכז העוגה הוא כמעט להגדיר (קצוות מגן של piecrust עם נייר אם הקרום מקבל חום מדי). מגניב על מתלה תיל.