עוגת פקאן מתובלת של אמא נילי
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, שמנת, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו שעועית אפויה של אמא נילי, עוגות פקאן של אמא, ו עוגיות ועוגת שמנת של נילי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F. גריז מחבת 13 על ידי 9 אינץ'.
עבור המילוי: בקערה בינונית, מערבבים יחד את הפקאן, סוכר חום וקינמון עד בשילוב יפה ואת הפקאן מצופים במלואם.
עבור זיגוג: בקערה בינונית שנייה, לטאטא יחד את הסוכר של ממתקים, מיץ לימון וחלב עד שכל הסוכר משולב באופן מלא ואין גושים. הגדר את הזיגוג לצד.
עבור העוגה: לתוך קערה גדולה, להוסיף את תערובת העוגה, שמנת חמוצה, שמן צמחי, סוכר, 1/4 כוס מים, קמח וביצים. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החומרים עד בשילוב מלא, על 4 דקות.
יוצקים כמחצית הבלילה למחבת מוכנה.
מורחים את מילוי פקאן על גבי מערבולת לתוך הבלילה.
יוצקים את המחצית הבאה של הבלילה מעל ולהתפשט לעשות שכבה אפילו.
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -30 דקות.
הסר מהתנור, מניחים על מדף קירור ולתת מגניב במחבת במשך 30 דקות. ואז להפוך את העוגה על צלחת או מגש, ולתת מגניב לחלוטין.
לטאטא את הזיגוג קצת כדי לוודא שזה עדיין חלק ולאחר מכן לטפטף על כל העוגה.
בואו הזיגוג להגדיר קצת ולשרת!