זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, שמנת, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו שעועית אפויה של אמא נילי, עוגות פקאן של אמא, ו עוגיות ועוגת שמנת של נילי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F. גריז מחבת 13 על ידי 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
2
עבור המילוי: בקערה בינונית, מערבבים יחד את הפקאן, סוכר חום וקינמון עד בשילוב יפה ואת הפקאן מצופים במלואם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
קינמון
פקאנים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
עבור זיגוג: בקערה בינונית שנייה, לטאטא יחד את הסוכר של ממתקים, מיץ לימון וחלב עד שכל הסוכר משולב באופן מלא ואין גושים. הגדר את הזיגוג לצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
מיץ לימון
זיגוג
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
עבור העוגה: לתוך קערה גדולה, להוסיף את תערובת העוגה, שמנת חמוצה, שמן צמחי, סוכר, 1/4 כוס מים, קמח וביצים. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החומרים עד בשילוב מלא, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
שמנת חמוצה
תערובת עוגה
קמח לכל מטרה
סוכר
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
5
יוצקים כמחצית הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מורחים את מילוי פקאן על גבי מערבולת לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
פקאנים
7
יוצקים את המחצית הבאה של הבלילה מעל ולהתפשט לעשות שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
8
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
9
הסר מהתנור, מניחים על מדף קירור ולתת מגניב במחבת במשך 30 דקות. ואז להפוך את העוגה על צלחת או מגש, ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
מחבת
10
לטאטא את הזיגוג קצת כדי לוודא שזה עדיין חלק ולאחר מכן לטפטף על כל העוגה.