עוגת פרוזן יוגורט תות עם סירופ בלסמי
עוגת פרוזן יוגורט תות עם סירופ בלסמי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך יוגורט וניל, מאפה פאי חמאה, תותים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פרוזן יוגורט עם תותים בסירופ בלסמי, פרוזן יוגורט תות (עם יוגורט יווני), ו עוגת פאונד עם סירופ בלסמי תות (מתכונים דומים).
הוראות
לחץ על מאפה קר מעל הצדדים התחתון ומעלה של 9-in. מחבת טארט עם שפה נשלפת וקצוות לקצץ אפילו עם החלק העליון של מחבת. תרגע 30 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 37
אופים מאפה על המדף התחתון של התנור עד חום זהוב, 25 עד 30 דקות.
מערבבים יוגורט קפוא עד חלקה, ואז מערבבים בשימורים. כף למחבת טארט, להגדיר על צלחת, להקפיא לפחות 5 שעות.
חומץ בלסמי ומבשל, סוכר ו-1 כף. מים בסיר קטן מעל חום בינוני (לא נותנים להרתיח) עד שהוא מעייל כף, על 10 דקות.
פאי מעולה עם תותים. סירופ דק עם מים במידת הצורך ולטפטף על כל פיסת עוגה.
תן לעוגה להתרכך במשך 5 דקות בטמפרטורת החדר כדי להקל על חיתוך.
אם אתם מתקשים לשחרר את העוגה מהמחבת שלה, הניחו אותה מעל קערה של מים חמים לכמה דקות ואז החליקו סכין דקה בין קצה המחבת והקרום. זה אמור לצוץ מיד.
הפוך קדימה: ברגע העוגה קפוא לחלוטין דרך שלב 3, זה שומר על עד 4 ימים, פעמיים עטוף בניילון נצמד. הפוך את הסירופ ומעל העוגה רק לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לקינוח קפוא. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "