קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

עוגת פרוזן יוגורט תות עם סירופ בלסמי

עוגת פרוזן יוגורט תות עם סירופ בלסמי
עוגת פרוזן יוגורט תות עם סירופ בלסמי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך יוגורט וניל, מאפה פאי חמאה, תותים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פרוזן יוגורט עם תותים בסירופ בלסמי, פרוזן יוגורט תות (עם יוגורט יווני), ו עוגת פאונד עם סירופ בלסמי תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחץ על מאפה קר מעל הצדדים התחתון ומעלה של 9-in. מחבת טארט עם שפה נשלפת וקצוות לקצץ אפילו עם החלק העליון של מחבת. תרגע 30 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
אופים מאפה על המדף התחתון של התנור עד חום זהוב, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בואו להתקרר לחלוטין.
4
מערבבים יוגורט קפוא עד חלקה, ואז מערבבים בשימורים. כף למחבת טארט, להגדיר על צלחת, להקפיא לפחות 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשריםאפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
5
חומץ בלסמי ומבשל, סוכר ו-1 כף. מים בסיר קטן מעל חום בינוני (לא נותנים להרתיח) עד שהוא מעייל כף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
בואו מגניב.
7
פאי מעולה עם תותים. סירופ דק עם מים במידת הצורך ולטפטף על כל פיסת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1
תן לעוגה להתרכך במשך 5 דקות בטמפרטורת החדר כדי להקל על חיתוך.
2
אם אתם מתקשים לשחרר את העוגה מהמחבת שלה, הניחו אותה מעל קערה של מים חמים לכמה דקות ואז החליקו סכין דקה בין קצה המחבת והקרום. זה אמור לצוץ מיד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הפוך קדימה: ברגע העוגה קפוא לחלוטין דרך שלב 3, זה שומר על עד 4 ימים, פעמיים עטוף בניילון נצמד. הפוך את הסירופ ומעל העוגה רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לקינוח קפוא. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "