עוגת פרחים של המתים
החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: יום העוגיות המתות, Babaganoush ים המלח, ו לחם ליום המתכון המת.
הוראות
מקציפים הראשון 5 מרכיבים עם מיקסר עד מעורבב; לשפוך לתוך 13x9 אינץ מחבת מרוסס עם ספריי בישול.
אופים 35 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי. הפוך עוגה על לוח עוגה או מגש. פרוסט עם קול וויפ.
ממיסים שוקולדים (בנפרד) לפי הוראות החבילות; כפית לתוך שקיות פלסטיק resealable נפרדות. השתמש סמן הרגיש לצייר צורת גולגולת 7x5 אינץ ' על פיסת נייר; קלטת על חתיכת קרטון. לעטוף בחוזקה עם ניילון נצמד.
חותכים חתיכה קטנה את הפינה התחתונה אחת של התיק מלא שוקולד חצי מתוק; להשתמש כדי לעקוב סביב דפוס הגולגולת, ולאחר מכן למלא את הגולגולת עם שוקולד חצי מתוק שנותר. מקררים 10 דקות. או עד המשרד.
הסר ניילון נצמד וגולגולת שוקולד מקרטון; הפוך את הגולגולת למרכז העוגה. זרוק ניילון נצמד.
חותכים חתיכה קטנה את החלק התחתון של התיק מלא שוקולד לבן; להשתמש כדי לצייר את פניו של הגולגולת כפי שמוצג בתמונה.
השתמש מזמרה מטבח לחתוך כל ציפויי מרשמלו גדולים ל 5 חתיכות; הצדדים לחתוך לטבול סוכרים צבעוניים. לקשט את העוגה עם פרחי מרשמלו, הקשה על 5 חתיכות מרשמלו, לחתוך את הצדדים, יחד כדי להפוך את כל פרח.
מפזרים סוכרים צבעוניים שנותרו על מרכזי פרחים. שמור בקירור.