ביצי קפוצ'ינו
ביצים קפוצ'ינו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המשקה שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם לחם מ, מלח ים ופלפל, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 44% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קפוצ'ינו, תערובת קפוצ'ינו, ו ליקר קפוצ'ינו.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מברישים קלות את שני הצדדים של פרוסות הלחם בשמן זית, ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים על תבנית אפייה ומכניסים לתנור כ -12 דקות, או עד פריך מבחוץ ורך מבפנים. להתחמם עד הצורך.
הפעל מכונת האספרסו שלך ולבנות את הלחץ.
בסיר, מחממים את הקרם על חום בינוני רק עד שהוא מתבשל.
לשבור את הביצים לתוך קערה, לטאטא עד מעורבב, ומתבלים עם מלח ופלפל.
לטאטא את השמנת החמה 1 כף של עירית.
יוצקים 1/4 של תערובת הביצה לתוך כוס מדידה 1 כוס עמיד לחום (קנקן מתכת לחלב מהביל עובד היטב). לצלול מטה הספינה עמוק לתוך הביצים קיטור אותם, שמירה על זרבובית עמוקה סיבוב הכוס לבשל את הביצים באופן שווה. אל תנענעי את הכוס או שהביצים יתערבלו. אתה רוצה אותם להגדיר לתוך עוגה, להיזהר לא לבשל אותם יתר על המידה. שימו לב שהרעש משתנה כשהביצים מתמצקות. מנמיכים את הכוס ואדים את פני השטח של הביצים. הביצים צריכות להישאר רכות ולא להיות מוגדרות במלואן.
הפוך את הכוס על צלחת חמה, העליון עם כפית של קוויאר, ומפזרים עם כמה עירית הנותרים.
מגישים עם 2 פרוסות של לחם קלוי. חזור לעשות 4 מנות.