קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פרת משה רבנו

עוגת פרת משה רבנו
מתכון עוגת פרת משה רבנו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 2 שעות ו -40 דקות. מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 350 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ציפוי וניל מוקצף, מרשמלו, ליקריץ, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת פרת משה רבנו, עוגת פרת משה רבנו וקאפקייקס, ו מתאבנים פרת משה רבנו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 177°. בנדיבות גריז 2 ליטר קערה עגולה חסינת חום עם התקצרות; קמח קל. הפוך תערובת עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים או חלבונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יוצקים את הבלילה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
אופים 50 עד 55 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצד של קערה כדי לשחרר את העוגה; להסיר מן הקערה כדי קירור מתלה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
על צלחת הגשה, עוגת מקום, מעוגל בצד למעלה, זמירה התחתון במידת הצורך. בקערה קטנה, לערבב 1/2 כוס של ציפוי צבע מזון שחור עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים נותר ציפוי צבע מזון אדום עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
6
מורחים ציפוי אדום על שני שלישים של עוגה; מפזרים סוכר אדום.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
7
מורחים ציפוי שחור על הנותרים שליש עוגה לראש.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
8
מקום שנותר ציפוי שחור בתיק לקשט מצויד קצה עגול קטן. כנפי צינור ונקודות על חלק מסוכר של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
9
מוסיפים חתיכות מרשמלו לעיניים; אישוני צינור עם ציפוי שחור. ציפוי מקטרת אדום לפה. הכנס חתיכות שוש לתוך עוגה עבור אנטנות. החנות מכוסה באופן רופף.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.