עוגת צימוקים
עוגת צימוקים עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח, חמאה, צימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת תה צימוקים, עוגיות עוגת צימוקים, ו עוגת Bundt רום צימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 9 על 13 ב. תבנית אפייה עם תרסיס שמן בישול ולהניח בצד.
בסיר בינוני, להביא צימוקים 3 כוסות מים לרתיחה. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה קבועה ומבשלים עד רך מאוד, על 15 דקות.
הסר מהחום, להוסיף חמאה, ולתת לשבת עד חמאה נמסה.
בינתיים, בקערה גדולה, לשלב קמחים, סוכר, אבקת קקאו, סודה לשתיה, קינמון, ציפורן, allspice, ומלח. תניח בצד.
מערבבים תערובת חמאת צימוקים לתוך תערובת קמח.
מעבירים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים עד שקיסם או סכין מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 45 דקות.
מגישים עוגה חמה או בטמפרטורת החדר.