עוגת קוטג'אנגלית
עוגת קוטג'אנגלית לוקח בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, גבינת צ'דר חדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת קוטג'אנגלית נכונה, ריבת גבינת קוטג'על מאפין אנגלי, ו עוגת קוטג'אנגלית עם צ' דר ומחית גזר לבן.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל וגזר; מטוגנים 5 דקות.
מוסיפים פטריות; מטוגנים במשך 5 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים בשר למחבת; מבשלים 5 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר. מערבבים רסק עגבניות, ומבשלים 3 דקות. מערבבים במרק ופלפל. להחזיר ירקות למחבת, ולהביא לרתיחה. מערבבים פטרוזיליה, קורנית, ומלח.
מוסיפים תערובת קמח, ומבשלים 1 דקה או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
תערובת בשר כפית לתוך זכוכית מרובעת 8 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול, מתפשט באופן שווה.
מערבבים את תפוחי האדמה וחצי גבינה; להפיץ את תערובת תפוחי אדמה באופן שווה על תערובת בשר. למעלה עם שאריות גבינה.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד מבעבע.