קושימומחה
מוכן ב17 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות22
מגזין

צלעות ברביקיו Bodacious של סטיב

צלעות ברביקיו Bodacious של סטיב
יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם אבקת בצל, פלפל קאיין, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . זמן הכנת המתכון כ 17 שעות ו-30 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלעות ברביקיו Bodacious של סטיב, צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, ו לשפשף עבור צלעות ברביקיו.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים יחד פפריקה, פלפל קאיין, אבקת שום, אבקת בצל, מלח, פלפל שחור טחון, כמון, סוכר חום, קינמון, ציפורן, ואגוז מוסקט. למרוח בנדיבות על הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים צלעות במחבת צלייה גדולה, מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
הסר צלעות מהמקרר 1 שעה לפני העישון.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
4
הכן מעשן חיצוני, מביא את הטמפרטורה ל 200 ל 225 מעלות F (95 ל 110 מעלות C).
5
צלעות עשן במשך 6 עד 8 שעות, הוספת שבבי עץ כדי לשמור על עשן יציב (כ קומץ אחד כל 30 עד 45 דקות). צלעות נעשות כאשר פריך בחוץ ורך בפנים.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
6
הסר מעשן, ולהניח בצד במשך 15 עד 20 דקות לפני ההגשה.