ריבועי Buttertart
ריבועי Buttertart עשויים להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 282 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר חום, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-55 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו ריבועי s ' more, ריבועי PB & J, ו ריבועי בשר חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה 9x9 אינץ תבנית אפייה.
בקערה בינונית, לשלב קמח 2 כפות סוכר חום.
חותכים בחמאה עד שהתערובת מתפוררת. לחץ לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש. הקרום לא צריך להיות מבושל לחלוטין.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הביצים ואת הסוכר החום שנותר.
מערבבים את שיבולת השועל, המלח ואבקת האפייה; מערבבים לתוך תערובת הביצים יחד עם הוניל.
מערבבים בצימוקים וקוקוס, אם תרצה.
מורחים את התערובת באופן שווה על שכבת פירור אפוי חלקית במחבת.
אופים 20 דקות יותר. מגניב, וחותכים לריבועים.