עוגת קופסת קרח מוקה
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 694 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שוקולד מריר, אבקת אספרסו מיידית, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת מקפיא Mochan, עוגת שוקולד מוקה, ו עוגת שיש מוקה אגוזי לוז עם שמנת חמוצה מוקה גנאש (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך עוגה: קו מחבת כיכר 9 אינץ 'עם ניילון נצמד; לתחוב אותו לפינות ולהשאיר מעל 1 אינץ'.
מערבבים 1/2 כוס שמנת, מרשמלו ואבקת אספרסו בסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב, עד מרשמלו להמיס אספרסו מתמוסס.
הסר מהחום; להקציף בשוקולד עד מותך.
לגרד לתוך קערה; לתת מגניב לטמפרטורת החדר, לטאטא מדי פעם, 20 עד 25 דקות.
יוצקים הנותרים 1/2 כוסות קרם לתוך קערה; שוט עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס. מקפלים כוס קצפת לתערובת שוקולד. בעדינות לקפל תערובת שוקולד לתוך הנותרים קצפת, דואג לא להוציא את האוויר קרם. מסדרים 3 עוגיות בשכבה אחת בתחתית המחבת. לגרד 1 כוס מוס מעל עוגיות וחלק עם מרית אופסט. עמוד עוגיה אחת על כל קצה קצר של מחבת.
מורחים רבע מהמוס שנותר באופן שווה על עוגיות. חזור עם החומרים הנותרים, יצירת 5 שכבות של מוס וכלה עוגיות. מכסה מחבת עם פלסטיק; להקפיא לפחות 6 שעות.
הפוך רוטב: ממיסים שוקולד 8 כף. מים בקערה מעל מחבת של מים רותחים. מערבבים בליקר, אם תרצה.