עוגת קוקוס הפוכה של סיביל הנקוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סיביל הנקוק של הפוך עוגת קוקוס. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם סוכר חום, סודה לשתיה, קמח עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 75 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת סיביל שוקולד, עוגת קוקוס אננס הפוכה, ו בננה קוקוס הפוך עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו מחבת עוגת מתכת 8 אינץ ' עם nonstick foil.In קערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד את הסוכר החום והביצה.ממיסים את סודה לשתייה בשמנת החמוצה, ואז מוסיפים את זה לתערובת הביצה. הכה עם מערבל יד עד מעורב היטב. מקציפים את המלח והוניל.לנפות יחד את הקמח ואבקת אפייה, ולאחר מכן להוסיף את הבלילה בשלושה חלקים, ערבוב עד incorporated.In קערה נפרדת, מערבבים יחד את החמאה ואת הסוכר החום עד מעורבב היטב, ולאחר מכן מוסיפים את הקוקוס ומערבבים עד משולב באופן שווה.
מורחים את תערובת הקוקוס על החלק התחתון של המחבת.
יוצקים את הבלילה על הקוקוס, מתפשטים בעדינות לקצוות.
אופים ב 163° במשך 40 דקות או עד העוגה הוא חום, להגדיר, וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו עוגה להתקרר לחלוטין, ואז בזהירות להפוך על מגש הגשה. לקלף את נייר הכסף.
מגישים עם פירות יער וקצפת.