קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת קוקוס ולימון

עוגת קוקוס ולימון
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. וזה די גרוע. עוגת קוקוס ליים, עוגת קוקוס ליים, ו עוגת ליים וקוקוס דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חמאה שני פחיות כריך 20cm וקו עם נייר אפייה שאינו מקל. מגררים את בלוק 200g של קוקוס מוקרם ולשמור חצי ממנו בצד. ואז בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי העוגה (כולל חצי בלוק מגורד של קוקוס מוקרם) יחד עד שיש לך בלילה חלקה, רכה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מוקרםקוקוס מוקרם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחלקים את התערובת בין קופסאות, להחליק את פני השטח עם מרית או את הגב של כף, ואז אופים במשך כ 20 דקות עד הזהב ואת מעיינות העוגה בחזרה כאשר לחוץ. הפעל על מדף קירור ולהשאיר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
עבור הזיגוג, לערבב יחד את קוקוס מוקרם הנותרים, גרידה ומיץ של 2 לימונים. מיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות עד הקוקוס נמס.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מוקרםקוקוס מוקרם
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
הפוך את קרם חמאה על ידי להכות את החמאה עד חלקה וקרם בהדרגה להכות בסוכר הדובדבן . לאחר מכן הכה בתמהיל קוקוס מקורר ו 2-3 כפות מליבו (אופציונלי)עד שהוא הופך למרשמלו.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
6
ממלאים את הספוגים המקוררים בשליש של הזיגוג, מכסים את הצדדים העליון עם שאר המעיל את הצדדים עם קוקוס מיובש קלוי. שמור במיכל אטום ולאכול בתוך 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מיובשקוקוס מיובש
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.