עוגת קוקוס כפולה
אם יש לכם קמח עוגה, חמאה, קמח עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד קוקוס כפולה, המרכיב הסודי (קוקוס): פודינג אורז קוקוס כפול, ו עוגות קוקוס כפולות (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול; אבק עם 1 כף קמח.
שלב 2 1/4 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח, ערבוב עם מקצף.
מניחים סוכר וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (במשך כ 5 דקות).
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת קמח וחלב לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מערבבים וניל.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות. הקש בחדות על המחבתות פעם על השיש כדי להסיר בועות אוויר.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות על מדפים תיל, ולהסיר מחבתות. מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; להפיץ עם ציפוי קוקוס רכות כוס 1.
מפזרים 1/3 כוס קוקוס. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה; מורחים את שאריות הציפוי מעל וצדדים של העוגה.
מפזרים 1/3 כוס קוקוס מעל העוגה. חנות העוגה מכוסה באופן רופף במקרר.
(סה " כ כוללים ציפוי קוקוס רך.)