קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קוקוס כפולה

עוגת קוקוס כפולה
אם יש לכם קמח עוגה, חמאה, קמח עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד קוקוס כפולה, המרכיב הסודי (קוקוס): פודינג אורז קוקוס כפול, ו עוגות קוקוס כפולות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מעיל 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול; אבק עם 1 כף קמח.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
שלב 2 1/4 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מניחים סוכר וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (במשך כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מוסיפים תערובת קמח וחלב לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
7
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות. הקש בחדות על המחבתות פעם על השיש כדי להסיר בועות אוויר.
8
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות על מדפים תיל, ולהסיר מחבתות. מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; להפיץ עם ציפוי קוקוס רכות כוס 1.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
10
מפזרים 1/3 כוס קוקוס. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה; מורחים את שאריות הציפוי מעל וצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
11
מפזרים 1/3 כוס קוקוס מעל העוגה. חנות העוגה מכוסה באופן רופף במקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12
(סה " כ כוללים ציפוי קוקוס רך.)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב