קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת קטיפה אדומה לחה כל כך

עוגת קטיפה אדומה לחה כל כך
אז עוגת קטיפה אדומה לחה דורשת בערך שעתיים ו-55 דקות מתחילתה ועד סופה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-6 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 634 קלוריות. תמורת $1.1 למנה, מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 81 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כקינוח. אם יש לך קמח מתקצר, מרגרינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מושלם ליום האהבה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 23%, וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגת קטיפה אדומה לחה במיוחד, עוגת קטיפה אדומה סופר לחה ועוגת קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדומה קלאסית.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים שתי תבניות עוגה בקוטר 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאה צוננת ללא מלח, חתוכה לקוביות, בתוספת מומסת נוספת כדי להבריש ביסקוויטיםחמאה צוננת ללא מלח, חתוכה לקוביות, בתוספת מומסת נוספת כדי להבריש ביסקוויטים
ציוד שתשתמש בו
פטריות טריות פרוסות, קצוצות דקפטריות טריות פרוסות, קצוצות דק
2
מקציפים את הקיצור והסוכר הלבן במערבל חשמלי בקערה גדולה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. התערובת צריכה להיות בהירה באופן ניכר. יש להוסיף ביצים בטמפרטורת החדר אחת בכל פעם, ולאפשר לכל ביצה להתמזג בתערובת המקצרת לפני הוספת השנייה.
מרכיבים שתצטרך
פיל פונדנטפיל פונדנט
1 עד 3 כפות חלב 2%.1 עד 3 כפות חלב 2%.
ספרינקס צבעוני או סוכריות דקורטורספרינקס צבעוני או סוכריות דקורטור
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
12 על לחמי חיטה מלאה או לבש רגילים12 על לחמי חיטה מלאה או לבש רגילים
3
מערבבים בקערה נפרדת את הקקאו וצבע המאכל האדום ומערבבים לתערובת המתקצרת.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
1 עד 3 כפות חלב 2%.1 עד 3 כפות חלב 2%.
סוכריות עורביםסוכריות עורבים
ציוד שתשתמש בו
12 על לחמי חיטה מלאה או לבש רגילים12 על לחמי חיטה מלאה או לבש רגילים
4
מערבבים את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה צוננת ללא מלח, חתוכה לקוביות, בתוספת מומסת נוספת כדי להבריש ביסקוויטיםחמאה צוננת ללא מלח, חתוכה לקוביות, בתוספת מומסת נוספת כדי להבריש ביסקוויטים
6 פלפלים אדומים, קצוצים גס6 פלפלים אדומים, קצוצים גס
5
יוצקים את תערובת הקמח לסירוגין עם החמאה ומערבבים רק עד להטמעה. מערבבים פנימה תמצית וניל. בקערה נפרדת נוספת מערבבים את החומץ והסודה לשתייה. מקפלים פנימה את תערובת החומץ תוך כדי תסיסה; ערבוב מספיק לאיחוד אחיד.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
חתוך לקוביות של 1/2 אינץ',חתוך לקוביות של 1/2 אינץ',
3-1/4 כוסות סוכר חום ארוז3-1/4 כוסות סוכר חום ארוז
1 כפית אבקת זרעי לוביה1 כפית אבקת זרעי לוביה
חמאה צוננת ללא מלח, חתוכה לקוביות, בתוספת מומסת נוספת כדי להבריש ביסקוויטיםחמאה צוננת ללא מלח, חתוכה לקוביות, בתוספת מומסת נוספת כדי להבריש ביסקוויטים
ציוד שתשתמש בו
12 על לחמי חיטה מלאה או לבש רגילים12 על לחמי חיטה מלאה או לבש רגילים
6
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו פטריות טריות פרוסות, קצוצות דק1/2 קילו פטריות טריות פרוסות, קצוצות דק
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי, 30 עד 35 דקות. מצננים בתבניות 10 דקות לפני שמוציאים לצינון מלא על רשת לפני ההקפאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעיםצבעים
ציוד שתשתמש בו
אדומים ללא נעלייםאדומים ללא נעליים
3 פחיות (16 אונקיות כל אחת) ציפוי וניל3 פחיות (16 אונקיות כל אחת) ציפוי וניל
פטריות טריות פרוסות, קצוצות דקפטריות טריות פרוסות, קצוצות דק
8
להכנת ציפוי: מקציפים יחד מרגרינה וסוכר קונדיטור, ואז מוסיפים תמצית וניל. מקציפים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מקפיאים עוגה מקוררת ומפזרים אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
צבעיםצבעים
פרוזן יוגורט נטול שומן, מרוכךפרוזן יוגורט נטול שומן, מרוכך
קצפת ושבבי שוקולד, לא חובהקצפת ושבבי שוקולד, לא חובה
סם גסם ג

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים2406 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר ממתקים חבילהסוכר ממתקים חבילה2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צבע מאכל אדוםצבע מאכל אדום11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)281אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח עצמי עולהקמח עצמי עולה103אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)103אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס59אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אגוזי מלך קצוציםאגוזי מלך קצוצים300אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר לבןסוכר לבן

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגת קטיפה אדומה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Lexème Pinot Noir עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
לקסם פינו נואר
לקסם פינו נואר
מאוזן, עדינות, חלק