עוגת קטיפה אדומה עם פטל אוכמניות
עוגת קטיפה אדומה עם פטל אוכמניות דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 568 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. אם יש לך אבקת קקאו, גבינת שמנת, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת קטיפה אדומה עם פטל אוכמניות, רול עוגת קטיפה אדומה, ו אוכמניות או פטל עם שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח שני מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים. מנפים קמח מנופה, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח לקערה בינונית.
לטאטא חלב חמאה, צבע מאכל, חומץ, ווניל בקערה קטנה כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר וחמאה בקערה גדולה עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת. מקציפים במרכיבים יבשים ב 4 תוספות לסירוגין עם תערובת חלב חמאה ב 3 תוספות.
מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות.
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 27 דקות. מגניב מחבתות על מדפים 10 דקות. להפוך עוגות על מדפים; מגניב לגמרי.
מקציפים גבינת שמנת וחמאה בקערה גדולה עד חלקה. מקציפים בוניל.
מוסיפים אבקת סוכר ומכים עד חלקה.
מניחים שכבת עוגה 1, צד שטוח למעלה, על מגש.
מורחים 1 כוס ציפוי מעל העוגה. מסדרים 1 פטל סל ו 1/2 אוכמניות סל על גבי ציפוי, לחיצה קלה לדבוק. למעלה עם שכבת עוגה שנייה, צד שטוח למטה.
מורחים את הציפוי שנותר מעל וצדדים של עוגה. סדר הנותרים פירות יער דקורטיבי מעל העוגה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.)