קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קטיפה אדומה עם פטל אוכמניות

עוגת קטיפה אדומה עם פטל אוכמניות
עוגת קטיפה אדומה עם פטל אוכמניות דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 568 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. אם יש לך אבקת קקאו, גבינת שמנת, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת קטיפה אדומה עם פטל אוכמניות, רול עוגת קטיפה אדומה, ו אוכמניות או פטל עם שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח שני מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים. מנפים קמח מנופה, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא חלב חמאה, צבע מאכל, חומץ, ווניל בקערה קטנה כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר וחמאה בקערה גדולה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת. מקציפים במרכיבים יבשים ב 4 תוספות לסירוגין עם תערובת חלב חמאה ב 3 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות.
5
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 27 דקות. מגניב מחבתות על מדפים 10 דקות. להפוך עוגות על מדפים; מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מקציפים גבינת שמנת וחמאה בקערה גדולה עד חלקה. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים אבקת סוכר ומכים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
3
מניחים שכבת עוגה 1, צד שטוח למעלה, על מגש.
4
מורחים 1 כוס ציפוי מעל העוגה. מסדרים 1 פטל סל ו 1/2 אוכמניות סל על גבי ציפוי, לחיצה קלה לדבוק. למעלה עם שכבת עוגה שנייה, צד שטוח למטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
5
מורחים את הציפוי שנותר מעל וצדדים של עוגה. סדר הנותרים פירות יער דקורטיבי מעל העוגה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.)