עוגת קטשופ קנדית נהדרת
עוגת קטשופ קנדית נהדרת צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 613 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, קינמון, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: גרסת קטשופ היינץ, עוגת החמאה הקנדית הגדולה, ו סיר חרס-בשר בקר נהדר, שעועית גדולה, מטבל נהדר! החווה Longmeadow.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F (180 מעלות C). גריז שני 9 אינץ '(23 ס " מ) מחבתות עוגה עגולות בשורה התחתונה עם נייר קלף. מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה, קינמון, סודה לשתיה, אגוז מוסקט וג ' ינג ' ר לקערה. מערבבים את הקטשופ, מים וצבעים בקערה נפרדת. תניח בצד.
מקציפים את החמאה ומערבבים את הסוכר בקערה גדולה עד חלקה. הכה בביצים.
מוסיפים את תערובת הקמח ותערובת הקטשופ. הכה נמוך, גירוד למטה הקערה לפי הצורך, עד בשילוב. הגדל את המהירות בינונית-גבוהה ופעימה במשך 1 דקה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
אופים במשך 30 דקות או עד מרכז מעיינות בחזרה כאשר נגע קלות. לקרר את העוגות במשך 15 דקות לפני הפעלת על מתלה להתקרר לחלוטין.
ציפוי: לנצח את גבינת שמנת, חמאה ווניל במהירות בינונית במשך 2 דקות או עד חלקה. בהדרגה לנצח את הסוכר על נמוך, גירוד הקערה לפי הצורך. הכה על גבוה עד פלאפי. כפור בין שכבות העוגה ועל הצדדים והחלק העליון של העוגה. עושה 12 מנות.