עוגת קילו אננס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קילו אננס. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם מיץ אננס, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוגת קילו אננס, פרונטו עוגת אננס קילו, ו עוגת פאונד אננס #BundtBakers (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F. לרסס 9 על ידי מחבת כיכר 5 אינץ ' עם ספריי בישול ולהניח בצד.
הסר 3 פרוסות אננס מהפחית ושמור את המיץ ולהניח בצד. קוצצים חתיכות אננס שנותרו לחתיכות קטנות ומניחים בצד.
בקערה גדולה לשלב את תערובת העוגה, ביצים, ו 1 פחית מיץ אננס. להתמזג עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה במשך 30 שניות. לגרד את הצדדים של הקערה והכה במשך 3 דקות במהירות בינונית. מערבבים את האננס הקצוץ ולשלב היטב.
יוצקים לתוך מחבת כיכר מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד קיסם שיניים, מוכנס למרכז העוגה, יוצא נקי, כ 45 עד 50 דקות.
בסיר קטן מעל חום בינוני לשלב את מיץ אננס שמורות 1/4 כוס מים.
מוסיפים את הסוכר והחמאה החומים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את 3 טבעות אננס הנותרים לטגן במשך 4 דקות או עד הרוטב מתעבה מעט.
כדי לשרת, להסיר את העוגה פאונד מן המחבת ולהעביר אותו צלחת הגשה. מסדרים טבעות אננס למעלה ומאובטחים עם קיסמים, במידת הצורך.
יוצקים את הרוטב על העוגה ומגישים.