עוגת קילו אשכוליות
עוגת קילו אשכוליות היא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חלב, חמאה, שמן canolanוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: עוגת קילו אשכוליות, אשכולית ללא גלוטן, שומר ועוגת לירה אניס, ו עוגת יוגורט אשכוליות עם זיגוג אשכוליות.
הוראות
מעיל מחבת צינור 10 אינץ ' עם תרסיס אפייה. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ו 1/2 כפית מלח, ערבוב היטב.
מניחים סוכר מגורען, חמאה, גבינת שמנת בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד אור ורך.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם. מקציפים בשמן, קליפה, ווניל.
מוסיפים תערובת קמח וחלב לסירוגין לבלילה, מתחילים ומסתיימים בקמח. הבלילה כפית למחבת; אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים נצמדים. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 דקות. הפוך עוגה. מגניב על המדף.
מניחים מיץ בסיר מעל חום בינוני גבוה; מביאים לרתיחה. מבשלים עד מופחת 3 כפות (כ 4 דקות). מגניב במקצת. מערבבים באבקת סוכר ונותר 1/8 כפית מלח.