עוגת קילו כמהין דלעת עם ציפוי חמאה משחימה
מתכון זה מספק 16 מנות. עם 502 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, ביצים, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו עוגיות דלעת עם ציפוי חמאה משחימה, עוגיות דלעת עם ציפוי חמאה משחימה, ו עוגיות דלעת רכות עם ציפוי חמאה משחימים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גריז 12 כוס מחבת עוגה מחורצת עם התקצרות; קמח קל (או ספריי עם תרסיס אפייה עם קמח). בסיר 1 ליטר, מחממים חלב מרוכז וצ ' יפס שוקולד על אש בינונית נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס.
בקערה בינונית, מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, פשטידת דלעת ותבלינים ומלח עד מעורבב; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח 1 1/2 כוסות חמאה, סוכר מגורען וסוכר חום עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 2 דקות או עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. על מהירות נמוכה, להכות בתערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם דלעת עד מעורבב היטב (הבלילה תהיה עבה).
כפית 2/3 של הבלילה (כ 5 כוסות) למחבת, הבאת הבלילה על 1 אינץ ' על צינור ועל קצה חיצוני של פאן. מערבבים תערובת שוקולד; כף למרכז הבלילה, נזהרים לא לגעת בצדדים של מחבת. כפית נותרה הבלילה עוגה (כ 2 כוסות)מעל מילוי; החלק העליון.
אופים 55 עד 65 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי ומרכז הסדק יבש למגע. עוגה מגניבה במחבת 15 דקות.
הסר מחבת למתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מקום מקורר עוגה על צלחת הגשה. בסיר 1 ליטר, לחמם חמאה 1/4 כוס על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב.
יוצקים חמאה משחימים לתוך קערה בינונית; מערבבים אבקת סוכר, וניל וחלב, 1 כף בכל פעם, עד להפיץ (תערובת יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר).
תן לעמוד 1 עד 2 דקות או עד מעט קריר; מערבבים.