קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קינמון-צ'יפס ופקאן

עוגת קינמון-צ'יפס ופקאן
עוגת קינמון-שבב ופקאן כיכר דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 352 קלוריות. אם יש לכם שמנת, שבבי קינמון, טחון allspice, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת קינמון-צ'יפס ופקאן, עוגת תפוחים פקאן, ו עוגיות פקאן דלעת שבב קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 9x5x2 אינץ ' מחבת כיכר מתכת. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת לחם ו 1/2 כוס חמאה בקערה גדולה עד צורות תערובת מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לחםתערובת לחם
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מעבירים תערובת פירור 1/2 כוס לקערה קטנה; מוסיפים 2 כפות חמאה ולשפשף עם קצות אצבעות עד טופס גושים לחים (עבור streusel).
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים שמנת חמוצה וביצים לתוך תערובת הפירורים הנותרים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים בצ ' יפס קינמון, פקאן, קינמון, ואולספייס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
5
יוצקים את הבלילה עוגה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מפזרים עם streusel.
7
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה 20 דקות. להפוך את העוגה על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מניחים בצד streusel עד וקריר 20 דקות.
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.