עוגת קיצור תות
גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, מלח, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת קיצור תות, עוגת קיצור תות, ו קיצור דרך תות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). גריז תחתון רק של 9 על 13 אינץ אפייה פאן.
מפזרים את המרשמלו באופן שווה על תחתית התבנית. ביסודיות לשלב תותים מופשר לחלוטין סירופ שלהם עם ג ' לטין יבש; להפריש.
בקערת ערבוב גדולה מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח. יוצרים באר במרכז ומוסיפים קיצור, חלב, וניל וביצים. מערבבים במהירות נמוכה עד לחות, ואז מקציפים 3 דקות במהירות בינונית, מגרדים מדי פעם דפנות קערה.
יוצקים את הבלילה באופן שווה על מרשמלו במחבת. כפית תערובת תות באופן שווה על הבלילה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 45 עד 50 דקות עד להזהבה וקיסם המוחדר במרכז העוגה יוצא נקי.