מתאים ל-16 ומחירו 43 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -72 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו חלב, שקדים, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו רוטב פודינג שוקולד עם עוגה ופטל, עוגת קישואים שוקולד אצטקית עם רוטב פטל, ו וופלים שוקולד מריר עם רוטב פודינג שוקולד לבן וקצפת שוקולד-אספרסו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325*. גריז וקמח 10-ב. מחבת צינור רגילה או מחורצת. בקערה אחרת מקציפים סוכר,שמן וחמאה עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים בהדרגה חלב חמאה, ביצים ווניל.
אופים 55-60 דקות או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
מתלה תיל
תנור
מחבת
5
לרוטב, בסיר גדול, מערבבים סוכר, קמח ועמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
קמח לכל מטרה
רוטב
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מקציפים חלב. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש לנמוכה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מסירים מהאש.
8
בקערה קטנה, להקציף כמות קטנה של תערובת חמה לתוך חלמונים; להחזיר את כל למחבת, טאטא כל הזמן. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים 2 דקות. מערבבים בעדינות חמאה ותמצית.