עוגת קן ציפור של ג'ים Lahey
, המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 570 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו חניתות אספרגוס, גבינת נקטר קדושה, בצק פיצה בלי ללוש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: קן הציפורים, ביצה על קן הציפורים!!, ו פינוקי קן ציפור.
הוראות
מניחים את אבן הפיצה בתנור גז על מתלה כ -8 אינץ ' מן המטגן. מחממים את התנור על אופים ב 260° במשך 30 דקות. לעבור לצלות במשך 10 דקות.
חותכים כ -2 סנטימטרים של הבסיס של כל חנית אספרגוס. עם מקלף ירקות, לגלח את האספרגוס כולו מלמטה למעלה, היפוך האחיזה שלך מסתובב ככל צורך להתגלח ככל האפשר. אל תמהר, תהיה מכוון לדיוק הגדול ביותר. אתה צריך על 90 גרם (3 unces) של סרטים דקים מאוד.
עם הבצק על הקליפה, מפזרים את Parmigiano באופן שווה על פני השטח ולהפיץ את החתיכות של Nectaire סנט על גבי. מסדרים את שבבי האספרגוס מעל הגבינה.
בתנועות מהירות ומטלטלות, תחליקי את העוגה על האבן. לצלות במשך 2½ דקות תחת גז (קצת יותר עם תנור חשמלי). הגבינה צריכה להיות מבעבעת, הקרום רק חרוך מעט.
באמצעות הקליפה, למשוך את הפיצה מהתנור. סגור את התנור כדי לחסוך בחום.
לפצח את הביצים בזהירות רבה כדי לשמור על כל חלמון.
מניחים את הביצים סביב הפיצה (אחד לכל פרוסה).
מפזרים את המלח באופן שווה על העוגה. חזור לתנור כדי לצלות במשך 1 דקה, עד הביצים נקבעות אך לא קשה ואת החריכה עמוקה יותר.
באמצעות הקליפה, להעביר את הפיצה למגש או צלחת הגשה. פרוסה לתוך טריזים (חיתוך דרך חלמונים ביצה כדי לאפשר להם להתפשט מעט).
מגישים באופן מיידי.הערה: אם ביצי שליו אינן זמינות (שווקי החקלאי הם לעתים קרובות מקור מצוין), ללכת עם הביצים הקטנות ביותר שאתה יכול למצוא. במסעדה אני מלביש את העוגה יותר ממה שאני עושה כאן, עם פרוסה של שמן ארוז כמהין על כל חלמון. אבל כמעט בלתי אפשרי למצוא את הטראפל ' ס בשמן. אם אתה מרגיש סומק, קדימה ולשים פרוסת כמהין על כל חלמון או, לצורך העניין, טפטוף של שמן כמהין (אבל לא שניהם, אשר יהיה מכריע). בכל מקרה, הדרך בה אני מציג את זה כאן-כמהין פחות-הוא נהדר.