קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות6
מגזין

עוגת קן ציפור של ג'ים Lahey

עוגת קן ציפור של ג'ים Lahey
, המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 570 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו חניתות אספרגוס, גבינת נקטר קדושה, בצק פיצה בלי ללוש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: קן הציפורים, ביצה על קן הציפורים!!, ו פינוקי קן ציפור.

הוראות

1
מניחים את אבן הפיצה בתנור גז על מתלה כ -8 אינץ ' מן המטגן. מחממים את התנור על אופים ב 260° במשך 30 דקות. לעבור לצלות במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
חותכים כ -2 סנטימטרים של הבסיס של כל חנית אספרגוס. עם מקלף ירקות, לגלח את האספרגוס כולו מלמטה למעלה, היפוך האחיזה שלך מסתובב ככל צורך להתגלח ככל האפשר. אל תמהר, תהיה מכוון לדיוק הגדול ביותר. אתה צריך על 90 גרם (3 unces) של סרטים דקים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
3
עם הבצק על הקליפה, מפזרים את Parmigiano באופן שווה על פני השטח ולהפיץ את החתיכות של Nectaire סנט על גבי. מסדרים את שבבי האספרגוס מעל הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
4
בתנועות מהירות ומטלטלות, תחליקי את העוגה על האבן. לצלות במשך 2½ דקות תחת גז (קצת יותר עם תנור חשמלי). הגבינה צריכה להיות מבעבעת, הקרום רק חרוך מעט.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
באמצעות הקליפה, למשוך את הפיצה מהתנור. סגור את התנור כדי לחסוך בחום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
לפצח את הביצים בזהירות רבה כדי לשמור על כל חלמון.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
7
מניחים את הביצים סביב הפיצה (אחד לכל פרוסה).
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מפזרים את המלח באופן שווה על העוגה. חזור לתנור כדי לצלות במשך 1 דקה, עד הביצים נקבעות אך לא קשה ואת החריכה עמוקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
באמצעות הקליפה, להעביר את הפיצה למגש או צלחת הגשה. פרוסה לתוך טריזים (חיתוך דרך חלמונים ביצה כדי לאפשר להם להתפשט מעט).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10
מגישים באופן מיידי.הערה: אם ביצי שליו אינן זמינות (שווקי החקלאי הם לעתים קרובות מקור מצוין), ללכת עם הביצים הקטנות ביותר שאתה יכול למצוא. במסעדה אני מלביש את העוגה יותר ממה שאני עושה כאן, עם פרוסה של שמן ארוז כמהין על כל חלמון. אבל כמעט בלתי אפשרי למצוא את הטראפל ' ס בשמן. אם אתה מרגיש סומק, קדימה ולשים פרוסת כמהין על כל חלמון או, לצורך העניין, טפטוף של שמן כמהין (אבל לא שניהם, אשר יהיה מכריע). בכל מקרה, הדרך בה אני מציג את זה כאן-כמהין פחות-הוא נהדר.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
ביצי שליוביצי שליו
כמהיןכמהין
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
דַק-דַק-