עוגת קסטה איטלקית
עוגת קסטה איטלקית היא ללא גלוטן ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . אם יש לך סוכר, שמנת כבדה, גבינת ריקוטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: קסטה איטלקית, עוגת קסטה, ו עוגת קסטה.
הוראות
שלב דומדמניות מיובשות 2 כפות Marsala בקערה קטנה.
בואו להשרות במשך 15 דקות.
מסננים דובדבנים וחותכים לשמונים; מנקזים על מגבות נייר.
במעבד מזון, גבינת ריקוטה פירה, סוכר, 3 כפות Marsala וקרם הקצפה עד חלקה.
העברה לקערה בינונית. מערבבים בעדינות דומדמניות ודובדבנים.
לקלף כל קרום רופף מן העוגה קילו ולהשליך.
חותכים עוגה פאונד לאורכו לתוך 3 שכבות אופקיות.
מניחים שכבה תחתונה על מגש הגשה.
מניחים שכבת עוגה פאונד שנייה על גבי מילוי.
מורחים הנותרים מילוי מעל. סדר שכבת עוגה פאונד שלישי על גבי מילוי. צדדים חלקים עם מרית גומי. מקררים קסאטה עד מילוי מוצק, על 2 שעות.
שלב 1/2 גביע שמורות סירופ דובדבן, שוקולד semisweet ו 1/4 כוס Marsala בסיר בינוני כבד. מערבבים על אש נמוכה עד שנמס שוקולד ותערובת חלקה.
מוסיפים חמאה לא מלוחה כמה חתיכות בכל פעם ומקציפים עד מומסים. מקררים ציפוי עד מעובה כדי להפיץ עקביות, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות.
גליונות שקופיות של נייר שעווה מתחת לקצוות של קסאטה כדי להגן על צלחת ההגשה. שים 1 ציפוי שוקולד כוס לשקית מאפה מצויד טיפ כוכב בינוני.
מורחים שאריות ציפוי שוקולד על הצדדים ועל גבי קסאטה. ציפוי צינור בשקית מאפה במערבולות בצדדים ארוכים וברוזטות לאורך הקצוות העליונים של קסטה. להכניס למקרר במשך כמה שעות עד הסט.
תנו לקסאטה לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות לפני ההגשה.