תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת קפה מוקה עם זיגוג אספרסו. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 368 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת סוכר, אבקת אספרסו בשילוב, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: קפה מוקה עוגת קפה עם זיגוג אספרסו, מבשלים את הספר: עוגת קפה עם זיגוג אספרסו וcru הל, ו דלעת שוקולד צ'אנק מאפינס אספרסו עם זיגוג קפה טפטוף.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 עם מתלה במרכז. מעיל קל מחבת 12 כוס עם ספריי אפייה; להפריש.
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים חמאה בקערה נפרדת; להכות עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית-נמוכה, עד רך וקרם.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הוסף סוכר; הכה היטב.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
4
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. בהדרגה להכות בתערובת קמח, לסירוגין עם שמנת חמוצה קודם, ואז קפה. מערבבים היטב עם מרית גומי; לגרד כל הבלילה בתחתית לשלב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
הבלילה כפית למחבת מוכנה, מתפשט באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים עד קצה סכין מוכנס באמצע יוצא נקי (45-55 דקות); תן מגניב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
מפזרים קצת סוכר על גבי גיליון נייר שעווה. לטבול 1 פולי קפה לתוך דבש, להעביר שעועית רטובה לנייר שעווה, ומפזרים סוכר superfine. המשך עם פולי הקפה הנותרים; תן יבש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfine
פולי קפה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1
מערבבים אבקת סוכר, תערובת אבקת אספרסו וליקר (אם תרצה) בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מזלג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
3/4 כוס יוגורט תפוזים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מעבירים עוגה מקוררת למגש הגשה.
3
טפטוף זיגוג בנדיבות על עוגה; לקשט עם פולי קפה מסוכרים.