עוגת קפה מוקה שטרויזל
עוגת קפה מוקה Streusel יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 474 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמנת, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 24%. נסו עוגת קפה מוקה Streusel, עוגת קפה Streusel תפוח (ציפוי Streusel פקאן), ו עוגת קפה מיושנת-עקף עם ציפוי streusel, עוגת קפה זה הוא שאין לעמוד בפניו (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°.Spray 10 אינץ אנג ' ל מזון (צינור) פאן עוגה עם תחתית נשלפת עם ספריי בישול. בקערה קטנה, לערבב את כל החומרים streusel; להפריש.
בקערה קטנה אחרת, לערבב 2 3/4 כוסות קמח, אבקת אפייה, קינמון, סודה לשתייה ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח סוכר מגורען וחמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, גירוד קערה כל הזמן, עד אור ורך. פעימה בתמצית שקדים.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים חצי מתערובת הקמח; מכים במהירות נמוכה רק עד לשלב. הכה בשמנת חמוצה עד מעורבב היטב. מקציפים בתערובת הקמח הנותרת.
כפית חצי הבלילה למחבת; להפיץ באופן שווה.
מפזרים חצי streusel. למעלה עם הבלילה הנותרים streusel.
אופים 55 עד 65 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב זקוף במחבת על מדף קירור 1 שעה.