עוגת קפה עוגת תותים
עוגת קפה עוגת תותים היא עוגת קפה צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, אבקת סוכר, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת תותים, עוגת תותים, ו עוגת תותים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 450 ° F. בקערה בינונית, לערבב קמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה ומלח.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות תערובת בכיוונים מנוגדים), עד שהתערובת נראית כמו פירורים עדינים. מערבבים בחלב, תמצית שקדים וביצה רק עד מעורבב.
מורחים במחבת ungreased 13x9 אינץ'.
אופים 11 עד 13 דקות או עד חום זהוב. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה קטנה, להכות שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס; להפריש. בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת ואבקת סוכר במהירות בינונית עד מעורבב היטב. מקפלים פנימה קצפת. כפור העליון של עוגה מקורר עם תערובת קצפת. (עוגה חלבית ניתן בקירור עד 6 שעות.)
ממש לפני ההגשה, עוגה למעלה עם תותים. (עוגה עם תותים ניתן בקירור עד 2 שעות.)