עוגת קפה פולנית
עוגת קפה פולנית עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 71 גר' של חלבון, 57 גרם של שומן, וסך הכל 2340 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. אם יש לך שמרים, סוכר, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. . וזה די טוב. נסו עוגת קפה מיושנת-עקף עם ציפוי streusel, עוגת קפה זה הוא שאין לעמוד בפניו, עוגת סלק פולנית, ו עוגת דבש פולנית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות. לחמם את החלב בסיר קטן עד שהוא בועות, ואז להסיר מן החום.
מערבבים בחמאת כוס 1 עד מומס.
בקערה גדולה, להכות יחד את הביצים 1 1/2 כוסות סוכר.
מערבבים את אגוז מוסקט, תמצית תפוזים, תמצית וניל, ואת תערובת השמרים. מערבבים 3 כוסות קמח ומלח. מערבבים 1/3 של תערובת החלב.
מערבבים בתערובת הקמח והחלב הנותרים בשתי תוספות מתחלפות. מכסה קערה, ולתת לעלות עד הוכפל, כ -45 דקות.
בקערה קטנה, להכין את ציפוי על ידי חיתוך יחד 1/2 כוס חמאה 2/3 כוסות סוכר עד תערובת דומה פירורי גס.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל 3 מחבתות 10 אינץ'.
מחלקים את הבצק למחבתות מוכנות, ומפזרים את תערובת הציפוי.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות, עד שקיסם שהוכנס למרכז יוצא נקי.