קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

עוגת קפה קלה

עוגת קפה קלה
עוגת קפה קלה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לארוחת הבוקר שלך. מתכון זה משמש 20. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך מלח, סוכר, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר כף ציון של 13%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת קפה פירות קלה, עוגת קפה כתומה קלה, ו עוגת קפה ואגוזים קלה.

הוראות

1
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
3
שלב את הקמח, המלח ואבקת האפייה; מוסיפים לתערובת מוקרמת ומקציפים רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
מורחים 3-3 / 4 כוסות הבלילה לתוך 15-ב משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה. בזהירות כף מילוי פאי עד 1 אינץ'. של קצוות. כף את הבלילה שנותרה מעל המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי (מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הקצוות משחימים מהר מדי). מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
בקערה קטנה שלבו את הסוכר, התמצית ומספיק החלב של הקונדיטורים בכדי להשיג עקביות רצויה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חלץחלץ
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מזלפים מעל עוגת קפה חמה.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגת קפה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "