עוגת קפה שקדים כתומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת קפה שקדים תפוזים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם סוכר, חלב, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגת קפה תפוזים ושקדים, עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, ו עוגת קפה שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°. תרסיס 9 אינץ ' תבנית אפייה עגולה עם תרסיס בישול nonstick.
בקערה בינונית, לשלב תערובת ביסקוויק וסוכר.
מוסיפים חלב וביצה, ערבוב עד חלקה. מערבבים שמנת חמוצה. תערובת כפית למחבת מוכנה.
בקערה קטנה, לשלב גבינת שמנת וריבה כתומה. תערובת כפית על ידי כפות באופן שווה על הבלילה; מפזרים באופן שווה עם שקדים.
אופים במשך 32 עד 37 דקות, או עד חום זהוב.
תן מגניב במשך 10 דקות לפני חיתוך לתוך טריזים לשרת.